Camperverzekeringen vergelijken

Met een camperverzekering is niet alleen uw kampeerauto, maar ook de inventaris goed verzekerd.  Of u nu met de camper onderweg bent, op de camping staat of in Nederland in de stalling, uw camper is met een camper verzekering het hele jaar door verzekerd.

De premie van de camper of kampeerauto verzekering is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het type camper, bouwjaar en nieuwwaarde. Daarnaast kan bij de meeste camperverzekeringen de standaard dekking worden uitgebreid met bijvoorbeeld hagelschade dekking of extra eigen risico.

Wij vergelijken camperverzekeringen op basis van een aantal belangrijke punten, zoals prijs, hoogte van het eigen risico en extra’s. Daarnaast vergelijken we de camperverzekeringen op basis van klantbeoordelingen.

Camperverzekeringen vergelijken doe je snel met behulp van onderstaande tabel:

1 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 5
Centraal Beheer is een grote financiële dienstverlener in Nederland en bestaat al meer dan 100 jaar staan.
Prijs per maand (vanaf):

€ 7,56

Eigen risico: keuze
Looptijd: dagelijks opzegbaar
Extra's: U verzekert uw caravan en alle spullen in uw caravan | Uw caravan is op de camping, onderweg en in de stalling verzekerd | 3 jaar uw aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal.
3 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5
UnivE is uitgeroepen tot klantvriendelijkste verzekeraar. UnivE biedt u een camperverzekering met premiekorting tot 15%.
Prijs per maand (vanaf):

€ 10,23

Eigen risico: €90,-
Looptijd: dagelijks opzegbaar
Extra's: Geen winstoogmerk | Daardoor lage premie | Tot 15% premiekorting | Meest klantvriendelijke verzekeraar | Snelle schade-afhandeling
3 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 53 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5
Inshared (onderdeel van Achmea) werkt met een jaarbeloning. Als je teveel premie hebt betaald, krijg je dit teruggestort.
Prijs per maand (vanaf):

€ 11,93

Eigen risico: €125,-
Looptijd: dagelijks opzegbaar
Extra's: 1. Tot 5 jaar nieuwwaarde vergoed | Vergoeding bij vervangend vervoer | Hulp bij schade in het buitenland | Overwinst teruggestort naar u

* Let op: de premie voor een camperverzekering is afhankelijk van verschillende factoren en persoonlijke wensen. Om jouw persoonlijke premie te berekenen, klik je op de knop “premie berekenen” van jouw gewenste camperverzekering.

Wanneer een caravanverzekering vergelijken en afsluiten?

Het beste moment om jouw camper te verzekeren is meteen vanaf het begin, bij aanschaf van de camper. Door direct jouw caravan te verzekere worden hoge premies in de toekomst voorkomen. Onder andere de leeftijd (bouwjaar) van de caravan, merk, model en dekking is bepalend voor de premie die betaald moet worden.

Camperverzekeringen vergelijken doe je met behulp van onze handige caravanverzekering tabel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.